O nas

Podjetje Belokranjski hram d.o.o. se ukvarja s prodajo čebelarske opreme in lastnih medenih izdelkov iz medu ter drugih izdelkov iz Bele krajine.  Korenine čebelarstva izhajajo iz leta 1877, podjetje pa je bilo z namenom uspešne promocije lastnih izdelkov ustanovljeno leta 2014. Z inovativnimi idejami si utiramo pot v prihodnost. Smo vesten, resen in zanesljiv pogodbeni partner  ter gradimo na kvaliteti naših storitev ter proizvodov. Odzivnost na spremembe okolja in trga je izziv, iskanje še boljših priložnosti pa misel vseh zaposlenih.  

Ideja o trgovini in blagovni znamki Belokranjski hram se nam je porodila v decembru leta 2013, z namenom prodajati izdelke vrhunskih proizvajalcev na področju Bele krajine.

11. aprila 2014 smo odprli trgovino Belokranjski hram v starem delu mesta Črnomelj. 

23. avgusta 2014 smo imeli dan odprtih vrat na oddelku čebelarstvo, kjer smo predstavili novo pridobitev čebelarsko opremo proizvajalca Lyson iz Poljske za katerega smo glavni uvoznik za Slovenijo.

20.oktobra 2014 smo podpisali ekskluzivno pogodbo z podjetjem Medo – flor d.o.o. iz Hrvaške, ki bo pod blagovno znamko Belokranjski hram polnil in pakiral 20 g mede za Slovenski trg.

11. aprila 2016 smo se zaradi prostorske stiske preselili v nove in predvsem večje prostore na Ulico Staneta Rozmana 26 v Črnomlju. S selitvijo smo pridobili večjo trgovino in predvsem večji skladiščni prostor za čebelarsko opremo.

21. julij 2016 povečanje osnovnega kapitala iz 7.500 € na 39.587,0 €.