Facebook

ILANG-ILANG eterično olje

V Indoneziji je navada, da poročno posteljo mladoporočencev prekrijejo s cvetovi ilang-ilanga. V deželah podnebnega pasu, kjer drevo raste (Filipini, Madagaskar, Reunion, Komorski otoki), nosijo njegove cvetove v ogrlicah, iz olja ilang-ilanga in kokosovega olja pa izdelujejo pripravke za nego las in telesa. Eterično olje ilang-ilanga je zaradi svojega izrazitega in prijetega vonja priljubljeno med ljubitelji aromaterapije, najdemo pa ga tudi med sestavinami mnogih parfumov. Deluje antidepresivno in pomirjujoče, pomaga sprostiti napetost, lajšati stres, tesnobo in nespečnost. V kozmetiki se uporablja pri negi nečiste kože in aken, za nego nohtov, v šamponih proti poškodovanim in krhkim lasem pa tudi v izdelkih za nego po sončenju.
Šifra:
999990
Cena z DDV:
10,40 €
DODAJ V KOŠARICO
ILANG-ILANG eterično olje

ILANG - ILANG

Botanično ime

Cananga odorata

Poreklo

Madagaskar

Pridobivanje

parna destilacija cvetov

Vonj

cvetni, sladkast

Intenziteta vonja

visoka

Nota

nizka

Maksimalna koncentracija RIFM

do 10 % (1 do maks. 20 kapljic na 10 ml)

 

           MSDS     Alergeni

 

Lastnosti izdelka

 Eterično olje  Parna destilacija   Cvet   Seskviterpeni

Sorodni izdelki

    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?
    Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih