Facebook

Evkalipt – BIO eterično olje 10 ml

Drevo evkalipta izvira iz Avstralije in Tasmanije, kjer ga poznajo tudi pod imenom modri kavčukovec. Pogosto ga uporabljajo za izsuševanje močvirnatih področij, ker njegove globoke korenine posrkajo ogromne količine vode, ki nato izhlapi skozi liste. Usnjati listi so prepredeni z žilami, iz katerih pridobivajo eterično olje. V aromaterapiji je evkaliptovo olje cenjeno zaradi antiseptičnega delovanja. Blagodejno deluje pri prehladih in težavah z dihali. V kozmetiki se uporablja za nego nečiste kože in proti prhljaju. Je tudi pogosta sestavina masažnih olj, saj deluje poživljajoče in pomaga sprostiti utrujene mišice. Njegov vonj deluje kot naravni odganjalec insektov. Pogosto se uporablja v finskih savnah in za osvežitev zraka.
Šifra:
E 0007
Cena z DDV:
5,90 €
DODAJ V KOŠARICO
Evkalipt – BIO eterično olje 10 ml

EVKALIPT - BIO

 

Botanično ime

Eucalyptus globulus

Poreklo

Španija

Pridobivanje

parna destilacija listov

Vonj

lesni, sladkast, svež

Intenziteta vonja

visoka

Nota

visoka

Maksimalna koncentracija RIFM

do 10 % (1 do maks. 20 kapljic na 10 ml)

 

           Alergeni     MSDS

 

Lastnosti izdelka

 

 Eterično olje   Parna destilacija   List   Oksidi

Sorodni izdelki

    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?
    Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih